سلام
روز چهاردهم که مبلغ 1400 ئلار قرار شد خرج کنم . 10 درصد رو مطابق معمول به یکی از نیازمندها میدم
و بملغ 1260 دلار باقی مونده که حدود 46 میلیون میشه رو یک دوچرخه کوهستاان خریدم
docharkhe.png
سلام
روز چهاردهم که مبلغ 1400 ئلار قرار شد خرج کنم . 10 درصد رو مطابق معمول به یکی از نیازمندها میدم
و بملغ 1260 دلار باقی مونده که حدود 46 میلیون میشه رو یک دوچرخه کوهستاان خریدم
docharkhe.png
بنام خدا
روز ششم ... امروز 6 میلیون تومن به حسابم واریز شد
لیست خرید امروز :
1- یه کول پد خفن که مانیتور هم داره به قیمت 1.167.00 تومن از دیجیکالا خریدم (کلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم این کول پد یکی از بهتریناس)
1.png
2- تابلوی trader با ابعاد 60 در 90 رو از دیجیکالا به قیمت 580.000 تومن خریدم (خیلی وقته دنبال یه تابلو مخصوص تریدرا میگشتم. خدا رو شکر که تونستم پیداش کنم و بخرمش)
3.png
3- ماوس پد لاجیتک گیمینگ رو به قیمت 2.345.000 تومن از دیجیکالا خریدم (اینم خیلی تحقیق کردم. هم بزرگه هم کیفیتش عالیه)
2.png
4- ماگ فارکس تریدر رو از دیجیکالا به قیمت 130.000 تومن خریدم (بالاخره یه ماگ تریدری یافتم)
4.png
5- چراغ نئونی the world is yours رو از سایت گامافیت به قیمت 1.400.000 تومن خریدم (قراره بعدش ریسه و سیستم لایتینگ اتاقو بخرم ست کنم)
5.png
6- سه بسته غذای خشک گربه واسه گربه های محلمون از دیجیکالا خریدم. سرجمع 375.000 تومن شد (میخوام هرماه سه تا غذای خشک گربه واسه گربه های محل بذارم کنار. چون من عاشق گربه هام و همیشه میخواستم گربه داشته باشم ولی تا حالا نشده)
6.jpg
خدا رو شکر میکنم که روز به روز فراوانی رو به زندگی من میاره
من آمادگی دریافت بیشترین ها و بهترین ها رو دارم
ویرایش توسط mehdiafsharoglu : 12-07-2022 در ساعت 12:08
درود دوستان امیدوارم پر انرژی باشید
روز 138 بازی
Screenshot (1755).png
Screenshot (1756).png
با ده تومن بقیه پولمم ی قهوه تک میخورم قبل تمرین
شاد باشید![]()
همه عمر بر ندارم / سر از این خمار مستی
سلام به همه دوستان
من امروز بازی فراوانی را به روز 102رسوندم و خیلی جالبه وقتی برگشتم و از روز اول به بازی داشتم نگاه میکردم دیدم داخل بازی خرید یخچال *ال ای دی *سفر مشهد و شمال و جنوب بوده و امروز که در خدمت شما هستم لوازم منزل را خریدم و مشهد و شمال را رفتم و الان هم در سفر جنوبم
این نکته را میخوام بگم که ذهن تفاوت بین خیال و واقعیت را متوجه نمیشه و به همین علته که چیزی که همیشه در ذهن شما هست ذهن شما به طور ناخوداگاه شما را به اون مسیر سوق میده و به شما القا میکنه که اون هدف برای شماست و از اون فاصله گرفتی پس حرکت کن و به دستش بیار
ممنون از همه
بی سر وصدا سخت کارکنید *بگذارید (موفقیت) خودش سرو صدا کند *
سلام سعید هستم متاسفانه من دیروز و به خاطر اتفاقات زیاد نتونستم روز۲۰م رو چیزی خرید کنم و یک روز جا موندم اما این واسه من مشکلی نداشته یک روز و من از اول شروع نمیکنم اما اگه یک بار دیگه تکرار بشه من از اول شروع میکنم روز۲۰م سفر۷روزه به ترکیه و آنتالیا با تور مسافرتی1215878-استخر-شنا-در-مدیترانه-تابستان-رفت-و-آمد-مکرر-ال-د.jpg
به نام خدا
سلام خدمت دوستان
روز پنجاهم مبلغ 50/000/000
Screenshot (101).png
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
روز هفده ام موجودی 1700 دلار
خرید دستگاه قهوه ساز دلونگی ایتالیا
zpkdifll_thumb3.jpg
سلام سعید جان امیدوارم حالت خوب باشه
به عنوان کسی که تا بحال 6 بار بازیو تا روزهای 137 . 116 . 126. 87 و 67 رفته بهت پیشنهاد میکنم اگر یک روزی به هر دلیلی نتونستی بازیو انجام بدی دوباره به اول برگردی . این کار باعث میشه سد های ذهنیت زودتر بشکنن و زودتر به هدف هات از بازی برسی . در ترید هم ممکنه تو یک روز تمام گامهایی که در روزهای گذشته گرفته بودیو از دست بدی و اینکه بخوای همشو یکجا جبران کنی چیزی جز کال شدن برات نداره پس به قول استاد باید برگردیم دوباره از همون گام اول و دوباره ادامه بدیم.
سلام.بازی فراوانی/روز هشتادوهشتم(۸۸میلیون)
خرید توی تخته فرش
خرید فرش ماشینی مختص به اشپزخانه
خرید شیر سرکن
و هزینه کاغذ دیواری منزل
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)