مکالمه بین Mrs.Alipour و AmirrezaHAM

12 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. ببخشید مجدد مزاحم شدم، یه سوالی داشتم که یادم رفته بود بپرسم.
    وقتی می گین در جهت روند منظور جهت در چه تایم فریمی هست؟ این یکی از چیزهاییه که گیجم می کنه همیشه بین تایم فریم ها، مثلاً فرض کنید تایم ترید من 30 دقیقه یا 15 دقیقه است. من می رم تایم فریم 4 ساعته می بینم روند نزولیه، ولی در تایم فریم 1 ساعته صعودیه یا 30 دقیقه صعودیه. اون موقع تکلیف چیه ؟ بر اساس کدوم جهت یا خلاف جهت روند رو تعیین می کنیم ؟ و اگر در تایم فریم بالا(اصالت) روند ساید بود چی ؟ دیگه در اون حالت که جهت روند نداریم، می شه ترید زد یا خیر ؟
    ممنون.
  2. سلام، مجدد و خیلی خیلی ممنون از حوصله و پیامتون، من راستش ترید تحلیلی نمی زدم و فعلاً هم نمی زنم چون فکر می کنم خیلی مسلط نیستم، فعلاً به خوندن و دیدن تمرینات دوستان و تحلیل روی چارت ادامه می دم. و سعی می کنم تریدهامو دوباره دمو کنم بیشتر و تو گروه بذارم تا ببینم چطور پیش می ره.
    بازم ممنون و موفق باشید.
  3. یه مساله دیگه فراموش کردم بپرسم، من دوره فرکتالی رو شرکت نکردم، به نظرتون اگر اون رو شرکت کنم تأثیر زیادی داره؟
    و یه سوال اینکه واقعاً می*شه از این بازار سود مستمر ماهانه ۱۵-۲۰ درصدی گرفت؟ یا وقت خودم رو هدر ندم به نظرتون؟ می*دونم که به شخص بستگی داره اما منظورم از لحاظ تئوری و با فرض تسلط روی پرایس اکشن و خود هست؟ شما کسی رو می*شناسید که واقعاً از این راه پول متسمر در بیاره؟ راستش اینو می*پرسم چون من همش شنیدم یکی هست که اینجوریه ولی هیچ کس رو ندیدم که واقعاً خودش سود مستمر بگیره واسه همین بعضی وقتا فکر می*کنم نمی*شه و دارم وقتم رو تلف می*کنم.
  4. در مورد تحلیل هم راستش یه کم گیجم کلاً منظور از تحلیلی به غیر از پترن 2b ، همون خطوط عمل و عکس*العمل هست؟ یا چیز دیگه*ای هم هست؟ بعد من تریدهای دوستان رو تو تاپیک بررسی می*کنم می*بینم که اومدن نسبت به یه سری سطوح خطوط عمل و عکس*العمل رو گرفتن و من متوجه نمی*شم از کجا معلوم که این انتهای رونده که بشه خطوط رو برای کشید این خطوط می*تونن هر جایی در روند باشن، بین یک های و لو، و روند اونها رو بشکونه و به مسیرش ادامه بده نه اینکه الزاماً بشه انتهای روند و بازار از اونجا برگرده.
    راستش احساس می*کنم دوستان تریدهای موفقش.ن رو بیشتر می*ذارن وگرنه حس می*کنم تعداد ضرر در ترید تحلیلی زیاده. شایدم اشتباه می*کنم. اگر در مورد ترید تحلیلی فایلی هست یا اینکه چه مطالبی رو باید دنبال کنم که از لحاظ تئوری حداقل مسلط بشم هم ممنون می*شم بهم بفرمایید.
    بازم ممنون از وقتی که می*گذارید.
  5. خیلی ممنون سرکار خانم از راهنماییتون.
    راستش من روی کنترل شخصیم خیلی مشکل ندارم، کلاً شخصیتاً آدم آرام و صبوریم و طمع زیادی هم ندارم*. حقیقتش مشکلم با اینه که چرا تو لایو نمی*تونم خیلی سودساز باشم. یکی از چیزها البته اینه که بین تایم فریم*ها گم می*شم، مثلا می*رم ۱ ساعته بررسی می*کنم، تایم اصلیم ۳۰ دقیقه یا ۱۵ هست بعد می*رم سراغ ۵ یا ۱ دقیقه برای بررسی، یهو اینجوری می*شم که خوب الان تو این تایم مثلاً ۱۲۳ دیدم ترید می*زنم، ولی جواب نمی*ده، ظاهراً اینجوری که متوجه شدم روند تو تایم بالا مهم*تره و الویت با اونه. درسته؟
    مورد دیگه اینکه اگه خیلی صبر کنم هم خوب همون که گفتین می*شه مثلاً هفته*ای یه دونه دوتا که فکر می*کنم درست نیست و خیلی کمه. یعنی یه جایی ایراد هست.
  6. و البته یک پیشنهاد دیگه اینه که یک مارکت رو برای ترید انتخاب کنید..مارکت لندن حرکات آرومتری داره....و بعدش چه ترید زدید و چه موقعیت پیش نیومد فقط چارت رو نگاه کنید...دیدن حرکات لایو مارکت بدون قضاوت مخصوصا یک جفت ارز خیلی بهتون کمک میکنه البته به شرطی که وسوسه نشید برای ترید...و خیلی هم مهمه که تو تریدهاتون حدضرر رو جابجا نکنید.
  7. برای معامله گر خوب شدن بایدتغییراتی در خودمون ایجاد کنیم و پر از زمین افتادن ها و ناامید شدن هاست.مهم اینه که بلند شیم اشتباهات رو بنویسیم و بدونیم تا وقتی اون اشتباهات رو انجام میدیم و خارج از چک لیست عمل میکنیم نتیجه همونه و باید اصلاح مسیر بدیم. حتما تریدها رو تو انجمن بزارید که بررسی بشه و مشکلات در بیاد..اگر روی چک لیست سیستماتیک به سود مستمر رسیدید و تو تحلیلی مشکل دارید.حتما اصلاحهای در جهت روند رو فعلابراش چک لیست بنویسید و اجازه بدید 3 به حوالی میانه و 50 درصدیا خطوط و سطوح مهم درتایم مبدا برسه و بعد تو تایم ورودی که حداقل اختلاف 10-15 برابری داره بررسی کنید و تی پی رو هم یا 50 یا مقاومتهای قبل 50 (ریسک به ریوارد هم چک کنید حداقل 1 به 1 باشه)ماهی 5 تا ترید بزنید ولی اصولی و باید انقدر از گذشته مارکت بک تست گرفته باشید و رو چک لیستتون مسلط باشید که بهش ایمان داشته باشید و بدونید اگر هم 4 تا پشت هم ضرر میشه ولی در 100 مورد با این سود و ضرر مجموعا سود ده هست و حداقل 3 ماه تو دمو تمرین کنید.و هر روز تریدها رو ژورنال نویسی کنید و همه احساساتتون رو بنویسید.براتون آرزوی موفقیت میکنم.
  8. بعد میتونید روی ترید تحلیلی با بک تست چک لیست بنویسید حالا 3 نوع چک لیست میتونه باشه در جهت روند..خلاف جهت روند و ساید...و بهتره اول با چک لیست در جهت روند و ساید شروع کنید...برای این دوره خلاف جهت رو پیشنهاد نمیدم..برای ترید ریل عجله نکنید اون قوانین خودش رو داره ...اگر تایم مبدا ساید هست بررسی فروش در سقف خرید در کف با بررسی اصالت و تشکیل روند در تایم 1 دقیقه ...تریدهاتون رو تو گروه بزارید که بررسی بشه ...حتما تاپیک روانشناسی استاد رو شرکت کنید ...ژورنال نویسی بسار زیاد مهمه...دوره اقلیم ذهنی و تمریناتش رو انجام بدین...مدیتیشن مهمه...باید روی مدیریت سرمایه و روانشناسی کارکنید و به مدیریت سرمایه متعهد باشید چون وزن بسیار بیشتری نسبت به تکنیکال داره...تا این موارد درست نشده وارد ریل نشید به قول استاد بازار همیشه هست این پول ماست که همیشه نیست.
  9. درود بر شما دوست عزیز...وقتتون بخیر
    پیشنهاد من این هست که تا 3 ماه توی دمو به سود مستمر نرسیدید اصلا وارد حساب ریل نشید چون پول واقعی هیجانات خودش رو داره.
    شما 3 ماه بیاید بر اساس چک لیست سیستماتیک استاد که کلی بک تست ازش گرفتید روی یک جفت ارز ترجیحا یورو دلار با حساب 100 دلاری و حجم 0.01 ترید برنید...میتونید تایم مبدا رو 15 بررسی کنید و تایم ترید 1 دقیقه...تمام سطوح و خطوط روند رو بکشید....اصلاح اول رو میتونید تی پی 100 بزارید اگر وین ریتتون اوکی بوده اصلاح دوم تی پی 50 که قطعی تره ولی در هر دو مورد اگر مقاومت خوبی داشتید قبل از تی پی ها اون مقاومت میشه تی پی...حد ضرر هم بر اساس تایم ورود میتونه حدضرر جدید یا 50 درصد حد ضرر جدید یا پرایس اکشنی باشه...3 ماه فقط روی صبر و ورود طبق اصول مشخص کارکنید...مهم نیست اگر سود زیاد نیست اصلا صفحه پایین رو ببندید مهم اینه که ذهنتون ببینه دارید مستمر چند ماه سود میگیرید..ممکنه هفته ای یک پوزیشن اول ببینید هیچ اشکالی نداره گاهی کاری نکردن بزرگترین کاره...
  10. بعد از این مشکلات دوباره رفتم و ویدیوها رو نگاه کردم و یه نکاتی فهمیدم ولی باز هم خیلی متوجه نشدم که ۱-مشکل تریدهام از کجاست و ۲- دوستان چطور ترید می*زنن، منظورم ترید تحلیلیه.
    غرض از اینکه مزاحم شدم و این همه نوشتم و سرتون رو درد میارم اینه که می*خواستم خواهش کنم، اگر توصیه*ای دارید برام یا فکر می*کنید که متوجه شدید کجای کارم اشتباهه، یا ایرادم چیه که اینجوری شدم بهم بفرمایید. واقعاً ممنونتون می*شم چون این ترید دست از سر من برنمی*داره و من باید بتونم این رو به نتیجه برسونم. این رو هم بگم که دارم فرو رو صفحه به صفحه می*خونم و جلو می*رم تا شاید بفهمم مشکل از کجاست.
    خیلی ممنون و ببخشید که اینقدر طولانی شد.
    برقرار باشید.
    ببخشید متنم طولانی شد و مجبور شدم در سه قسمت بفرستمش.
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 10 تا 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین