اما دو تا مورد اساسی برام پیش اومده که برای این مزاحمتون شدم. اولیش اینه که واقعاً تو ترید واقعی مثل ترید دمو همه چیز برام شفاف نیست و تو پیدا کردن موقعیت*ها بعضاً گیج می*شم و نتیجه*اش هم این شده که تعداد ضررهام زیاده. یعنی از ۹ تا ترید ۵ تا ضرر دادم که ۴ تاش پشت سرهم بوده. و به همین خاطر خیلی اوقات که به چارت نگاه می*کنم فکر می*کنم که مثلاً پترن ۱۲۳ رو پیدا کردم ولی دنبالش که می*کنم می*بینم اون سمتی حرکت نکرد و تحلیلم اشتباه بوده. و نکته دوم اینه که پترن ۱۲۳ فقط در ابتدا و انتهای روند، یغنی دو موج اول، کارایی داره. ولی چارت خیلی اوقات در ابتدا و انتهای روندش نیست و عملاً نمی*تونم ترید کنم. دیدم که دوستان در ترید تحلیلی همه جای چارت ترید می*زنن که راستش خیلی متوجه نمی*شم بر اساس چه اصولی این کار رو می*کنن.
سلام خانم علیپور، امیدوارم خوب باشید. عذرخواهی می*کنم مزاحمتون شدم. شما رو پیدا کردم چون دیدم که شما از معدود کسایی هستید که تو فروم به بچه*ها کمک می*کنید که پیشرفت کنن. من اولین دوره رسمی فارکس که گذروندم همین دوره امینو بود و بعد یه دوره دیگه گذروندم ولی هیچ وقت نتونستم ترید واقعی بکنم، همیشه در حد تحلیل می*موند. چون احتمالاً می*ترسیدم ولی پشت چارت نشستن رو بلد نبودم. تحلیل می*کردم ولی ترید نه. من چند سال پیش به این گروه پیوستم ولی درگیر پروسه مهاجرت و اینها شدم و کلاً مجبور شدم همه چیز رو ول کنم یه مدت، اما هیچ وقت از ذهنم بیرون نرفت. تا اینکه یه کم شرایطم مهیا شد و بالاخره حدود دو ماه پیش تصمیم گرفتم هر جور شده شروع کنم حتی اگه ضرر کنم تا هم ترسم بریزه هم ترید واقعی رو تجربه کنم و استارت کارم باشه. تا اینکه مجدد فایل ها رو مرور کردم و ۱ ماهی تقریباً ترید دمو زدم که خوب بود آمارم و بعدش وارد ترید واقعی شدم.