مکالمه بین AmirrezaHAM و Mrs.Alipour

12 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. اما دو تا مورد اساسی برام پیش اومده که برای این مزاحمتون شدم. اولیش اینه که واقعاً تو ترید واقعی مثل ترید دمو همه چیز برام شفاف نیست و تو پیدا کردن موقعیت*ها بعضاً گیج می*شم و نتیجه*اش هم این شده که تعداد ضررهام زیاده. یعنی از ۹ تا ترید ۵ تا ضرر دادم که ۴ تاش پشت سرهم بوده. و به همین خاطر خیلی اوقات که به چارت نگاه می*کنم فکر می*کنم که مثلاً پترن ۱۲۳ رو پیدا کردم ولی دنبالش که می*کنم می*بینم اون سمتی حرکت نکرد و تحلیلم اشتباه بوده. و نکته دوم اینه که پترن ۱۲۳ فقط در ابتدا و انتهای روند، یغنی دو موج اول، کارایی داره. ولی چارت خیلی اوقات در ابتدا و انتهای روندش نیست و عملاً نمی*تونم ترید کنم. دیدم که دوستان در ترید تحلیلی همه جای چارت ترید می*زنن که راستش خیلی متوجه نمی*شم بر اساس چه اصولی این کار رو می*کنن.
  2. سلام خانم علیپور، امیدوارم خوب باشید.
    عذرخواهی می*کنم مزاحمتون شدم. شما رو پیدا کردم چون دیدم که شما از معدود کسایی هستید که تو فروم به بچه*ها کمک می*کنید که پیشرفت کنن.
    من اولین دوره رسمی فارکس که گذروندم همین دوره امینو بود و بعد یه دوره دیگه گذروندم ولی هیچ وقت نتونستم ترید واقعی بکنم، همیشه در حد تحلیل می*موند. چون احتمالاً می*ترسیدم ولی پشت چارت نشستن رو بلد نبودم. تحلیل می*کردم ولی ترید نه.
    من چند سال پیش به این گروه پیوستم ولی درگیر پروسه مهاجرت و اینها شدم و کلاً مجبور شدم همه چیز رو ول کنم یه مدت، اما هیچ وقت از ذهنم بیرون نرفت. تا اینکه یه کم شرایطم مهیا شد و بالاخره حدود دو ماه پیش تصمیم گرفتم هر جور شده شروع کنم حتی اگه ضرر کنم تا هم ترسم بریزه هم ترید واقعی رو تجربه کنم و استارت کارم باشه. تا اینکه مجدد فایل ها رو مرور کردم و ۱ ماهی تقریباً ترید دمو زدم که خوب بود آمارم و بعدش وارد ترید واقعی شدم.
نمایش پیغامهای بازدید کننده 11 از 12 تا 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12